BETAALMETHODEN


Bij Shayy Beauty kunt u op de volgende manieren betalen:
-iDeal
-Creditcard
-Bancontact
-Paypal
-Apple Pay
-Sofort Banking
-Giropay
-ING Home Pay
-Klarna achteraf betalen
-Klarna gespreid betalen
-Bankoverboeking (vooruitbetaling)Betalen met iDEAL

Bij het betalen van uw bestelling met iDEAL komt u na de keuze van uw bank binnen bij de online banking site van uw gekozen bank. Op uw eigen online bankieren pagina kunt u de betaling afronden zoals u gewend bent. Heeft u vragen over iDEAL of wilt u graag via iDEAL betalen, dan kunt contact opnemen met uw eigen bank.

Meer informatie vindt u op www.ideal.nl.

 

Betalen met Creditcard

Wanneer u met uw creditcard wilt betalen, moet u eerst uw type creditcard kiezen. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express, Maestro, CartaSi en Cartes Bancaires.  Voer eenvoudig uw kaartnummer en controlenummer, de geldigheidsdatum van uw kaart en uw naam in de daarvoor aangewezen velden in. Eventueel wordt er gevraagd een wachtwoord in te voeren. 

Veiligheid bij misbruik

In het geval dat iemand fraude probeert te plegen met uw creditcard, informeert u ons snel door een e-mail te sturen naar info@shayybeauty.nl 

 

Betalen met Bancontact

Bancontact is een Belgische betaalmethode die beschikbaar is voor bestellingen met een rekeningadres of afleveradres in België. Wanneer u bij het afrekenen de betaalmethode Bancontact selecteert, wordt u automatisch doorgelinkt naar de betaalpagina van Bancontact. Hier kunt u de betaling afronden zoals u gewend bent. Indien u de Bancontact app op uw telefoon heeft geïnstalleerd en uw bankrekening in deze app heeft geregistreerd, kunt u de betaling tevens afronden door met uw telefoon de QR code op het beeldscherm te scannen of door de betaling via de Bancontact app af te ronden.

Heeft u vragen over Bancontact? Dan kunt contact opnemen met uw eigen bank of kijk voor meer informatie op www.bancontact.be

Betalen met PayPal

Internationale betaalmethode gekoppeld aan je e-mailadres.
Wanneer u de bestelling met PayPal plaatst, wordt u naar de PayPal betalingspagina doorgestuurd.
Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account hebt, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna word je bestelling direct verwerkt. Zodra je je bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

Meer informatie vindt u op www.paypal.com

Betalen met Apple Pay
Betaal gemakkelijk via uw mobiele telefoon. U hoeft dus geen bankpas of creditcard bij de hand te hebben.
Meer informatie vindt u op https://www.apple.com/nl/apple-pay/

Betalen met SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. Echter hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is hierdoor eenvoudig en snel.

Betalen met Giropay

Woont u in Duitsland? Dan is betalen via Giropay wellicht iets voor u. Het is te vergelijken met een betaling via creditcard. Het enige wat u nodig heeft zijn een aantal gegevens op uw kaart. U betaalt vervolgens veilig online via het betaalscherm van uw eigen bank.

Betalen met ING Home Pay

De ING Home Pay is een online betaalmethode welke is ontwikkelt door ING België. Via deze manier kunnen ING klanten eenvoudig betalen via hun eigen vertrouwde online bankomgeving.

Klarna Achteraf betalen
Met Klarna: Achteraf betalen bieden wij u de mogelijkheid om pas te betalen wanneer u uw bestelling heeft ontvangen. Deze betaalmethode is momenteel beschikbaar voor Euro (€) betalingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.
Meer informatie vindt u op https://www.klarna.com/nl/

Klarna Gespreid betalen
Met Klarna: Gespreid betalen bieden wij u de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Deze betaalmethode is momenteel beschikbaar voor Euro (€) betalingen in Duitsland, Oostenrijk en Finland.
Meer informatie vindt u op https://www.klarna.com/nl/


Bankoverboeking (vooruitbetaling) 
Naast bovenstaande betaalmethoden kun je bij ons ook betalen via een reguliere bankoverboeking. Betalen door middel van een bankoverboeking betekent dat je na het plaatsen van de bestelling met internetbankieren het orderbedrag via je eigen bankrekening naar ons overmaakt. Bij betalingen via bankoverboekingen duurt het vaak 1-2 werkdagen voor het op onze rekening zichtbaar is, daarna sturen we je bestelling direct op. Houd er dus rekening mee dat een bestelling met als betaalmethode bankoverboeking niet direct verzonden wordt!

Indien wij de betaling niet binnen 5 dagen ontvangen hebben, wordt de bestelling geannuleerd.

Overmaken door middel van overboeking kan naar:
IBAN: NL51RABO0346949998
Ten name van: Shayy Beauty
betalingskenmerk: (je ordernummer)